UUTISET


 

Kiitos minua kuntavaaleissa 2017 äänestäneille, joita oli 51. Se on bussiautollinen ihmisiä! En päässyt valtuustoon, vaan keskityn hoitamaan minulle tulevat muut kunnalliset luottamustehtävät mahdollisimman vastuullisesti.

Lauantaina 8.4. Itä-Savo -lehdessä on oma ilmoitukseni. Olen tavattavissa Punkaharjun K-marketilla klo 10 - 11.30 sekä Savonlinnan Citymarketilla klo 12.30 - 14.00. Tervetuloa maistamaan antimia ja keskustelemaan kaupungin uudesta suunnasta! Sunnuntaina on vaalipäivä: Äänestä siis sataysiviis!

Henkilökohtaiset vaali-ilmoitukseni ovat Puruvesi-lehdessä 6.4. ja Itä-Savo -lehdessä 8.4. Olen myös mukana useissa Kokoomuksen yhteisilmoituksissa. Viimeinen ennakkoäänestyspäivä on tiistaina 4.4. ja vaalipäivä sunnuntaina 9.4.

Voit tavata minua ja muita Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaita Savonlinnan Sokoksen edustalla perjantaina 31.3. klo 13 - 16. Tervetuloa! Muuten, tuhannen postilaatikkoon jaetun oman vaaliesitteen raja täyttyi eilen - ja lisää jaetaan!

Olen Savonrannan Salen pihalla lauantaina klo 10 - 13. Tervetuloa juttelemaan! Jaamme samana päivänä tiimin kanssa myös satoja esitteitä Savonrannalla ja Kerimäellä.

Olen mukana Puruvesi-lehden Tunnista ehdokas -kilpailussa 23.3. Tulokset ovat lehdessä 6.4. Seuraava henkilökohtainen vaali-ilmoitukseni on Itä-Savossa lauantaina 25.3. Olen paikalla Savonlinnan kevätmarkkinoilla torstaina 23.3. ensin OAJ:n toripisteellä ja klo 15 jälkeen Kokoomus-teltalla. Tervetuloa käymään!

Tänään sain käteen jaettavia esitteitä (flyereita) postilähetyksenä, sekä yhdistykseltä Kokoomusliivin ja -karamelleja. Ehkä näemme jossakin päin kaupunkia vaalien alla!

Tänään tapasin suurimman osan Savonlinnan Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaista Kauppaseuralla. Totesimme meillä olevan mainion ja monipuolisen osaamisen joukkueen, jolla on hyvä kerätä yhteistä vaalitulosta! Saimme hyvän katsauksen sairaanhoitopiirin tilanteesta. Vaalimateriaalia käytetään muun muassa karkeista rairuohoon.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita